Daily e-Newsletter for Travel & Tourism - Founded in 1982 - Online Since 1995
Issue N° 590 - April 16, 2015

Betaal je reis met Ecocheques bij Thomas Cook Travel Shop

Wie begin dit jaar Sodexo Ecocheques ontving kan er voortaan reizen in elke Thomas Cook Travel Shop mee betalen. Met de Ecocheques betaal je niet alleen treinticketten, maar ook de bijhorende accommodatie. Een uitstekende reden om binnenkort op citytrip te trekken!

Begin dit jaar ontvingen heel wat Belgen Ecocheques van hun werkgever. Nog steeds is het voor velen een mysterie wat zij met deze Ecocheques kunnen aanvangen, behalve spaarlampen en –douchekoppen kopen.

De 86 Belgische Thomas Cook Travel Shops hebben het ultieme antwoord op deze vraag: je kan er simpelweg mee op reis! Met de Sodexo Ecocheques kan je voortaan in elke Belgische Thomas Cook Travel Shop een Eurostar, Thalys, TGV of andere treinticket kopen.

Dit is bovendien niet alles! Naast de aankoop van het treinticket, kan je in elke Thomas Cook Travel Shop ook de andere kosten van jouw vakantie betalen met Ecocheques. Boek je met andere woorden een citytrip naar Parijs, en reis je per Thalys, dan kan je je volledige vakantie met Ecocheques betalen.

Had je iets anders in gedachte dan een citytrip met de trein, dan ben je bij elke Thomas Cook Travel Shop nog steeds aan het goede adres. Op de website www.eco-label.com onder de rubriek Tourist Accomodation vind je een lijst met zo’n 400 accommodaties met een ecolabel, die je eveneens met de Sodexo Ecocheque bij je Thomas Cook Travel Shop kunt boeken. Accommodaties krijgen dit ecolabel nadat zij aangetoond hebben dat zij ecologisch verantwoord hun accommodaties uitbaten.

Wie later dit jaar (opnieuw) Sodexo Ecocheques van zijn werkgever ontvangt, is uiteraard ook dan welkom in de 86 Belgische Thomas Cook Travel Shops.

Een overzicht van de 86 Thomas Cook Travel Shops vind je op www.thomascooktravelshop.be

Freesun News
is proud to be media partner with the Healthcare Travel Expo, Kyiv, Ukraine